Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 25 januari 2016

Naional Instruments pratar framtidens nätverksteknologier på TEC

National Instruments kommer till TEC – närmare bestämt till PXI Show – för att prata om framtidens nätverkslösningar och PXI.
Konsument-användandet av 3G och 4G LTE-standarder överträffar alla andra tekniker och växte till nästan 3 miljarder anslutningar på mindre än 15 år. Det beräknas nu att antalet anslutna enheter kommer att överstiga 50 miljarder år 2020 och mobil datatrafik närmar sig 197000 PB (petabyte) - motsvarande över 10 miljarder Blu-ray-filmer.

Kombinationen av hög bandbredds-datakapacitet, låg latens och ett exponentiellt antal anslutna enheter gör att forskare undersöker nätverk som verkar över 6 GHz som frekvensspektrum. Hittills har bara frekvenser under 6 GHz ansetts vara för mobilnät, främst på grund av sina gynnsamma breda områdes-täckningsegenskaper. Även om innovativ teknik kommer att tas i drift för att tillåta mer effektiv användning av det redan tilldelade spektrumet under 6 GHz, kommer det att finnas ett växande behov av att låsa upp nya spektrumband för 5G över 6 GHz.

Lösningen på detta? Det kommer National Instruments att tala om på TEC Göteborg 2016, torsdagen den 28:e januari. Att deltaga som besökare är kostnadsfritt. För mer information om program eller event, besök denna länk.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2