Annons
Annons
© rob hill dreamstime.com Komponenter | 28 januari 2016

Mouser tecknar globalt distributionsavtal med Red Pitaya

Mouser Electronics, Inc. har skrivit ett globalt avtal med Red pitaya, tillverkare av Red Pitaya-kortet. Denna datorlösning är tänkt för utbildningssyften, speciellt inom test- och mät-applikationer.
Red Pitayas produktlinje är utformad för att hjälpa människor att lära sig programmering och skapa mönster från enkla DIY-projekt (såsom automatiserad belysning och larmsystem) till professionell testutrustning.

Red Pitayas kort körs på ett FPGA system-on-chip (SoC) med dual-core ARM Cortex-A9 processor och innehåller 512MB RAM samt en SD-kortplats. Kortet har två analoga RF-ingångar med 125 MS/s samplingshastighet och en 14-bitars analog-till-digital-omvandlare (ADC), två analoga RF-utgångar med 14-bitars digital-till-analog-omvandlare (DAC), Ethernet, USB och två uppsättningar av 26-poliga förlängningsanslutningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1