Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mailthepic dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 januari 2016

Svenska Celab in i Danmark tillsammans med Motorola

Radiokom-leverantören Celab Communications AB, i nÀra samarbete med Motorola Solutions, expanderar sin verksamhet till Danmark.
Celab Communications AB, som arbetar med verksamhetskritisk kommunikation inom frÀmst kommunikationsradio, skriver att lÄngvarig framgÄng i Sverige har lagt grunden för ett nÀra samarbete med Motorola Solutions som sedan september Àven kommer att omfatta Danmark inklusive Grönland och FÀröarna.

”Den danska marknaden erbjuder en utmĂ€rkt möjlighet för oss att dra nytta av vĂ„r kunskap om sĂ„ vĂ€l kundernas processer som vĂ„r erfarenhet av avancerade tekniska lösningar inom blĂ„ljusmyndigheter, transport och logistik, energisektorn och ATEX-industrier”, sĂ€ger danskfödda Morten Parning, regionansvarig pĂ„ Celab Stockholm, som kommer leda etableringen i Danmark.

Celab’s huvudkontor i KungĂ€lv kommer förbli kompetenscenter men förvĂ€ntningen Ă€r att det nyupprĂ€ttade försĂ€ljningskontoret i Danmark snart kommer kompletteras med teknisk kompetens genom strategisk rekrytering och eventuella förvĂ€rv. FrĂ„n kontoret i Köpenhamn kommer ocksĂ„ nyanstĂ€llda Lars Nordstrand att bearbeta marknaden med sin omfattande sĂ€ljerfarenhet frĂ„n kommunikationsradiobranschen i Danmark.

”Celab har alltid haft en uttalad strategi att vĂ€xa genomtĂ€nkt och kontrollerat. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att anpassa och applicera det som gjort oss framgĂ„ngsrika hĂ€r hemma för att sĂ„ smĂ„ningom uppnĂ„ motsvarande respekterade position i Danmark. För vĂ„ra vĂ€rldsledande lösningar utgör den danska marknaden en utmĂ€rkt lĂ„ngsiktig möjlighet”, sĂ€ger Mats Sernvik, vd pĂ„ Celab Communications AB.

”Celab har redan en gedigen meritlista som leverantör av vĂ„ra lösningar till slutanvĂ€ndarna och den hĂ€r expansionen representerar en viktig möjlighet för Danska organisationer som krĂ€ver de allra bĂ€sta lösningarna för verksamhetskritisk kommunikation. Vi ser fram emot att ytterligare utveckla vĂ„rt starka samarbete med Celab, vĂ„ra kunder i Danmark och i den Nordiska regionen.” sĂ€ger Michael Kaae, VP Sales & Service, Nordic and Baltic countries, Motorola Solutions.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2