Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 11 juni 2002

Sectraorder från försvaret

Försvaret beställer nytt höghastighetskrypto från Sectra
Sectra har fått i uppdrag av svenska försvaret att ta fram utrustning för skydd av kommunikation för överföring av tal, data och video i höga hastigheter. Den nya produkten är en vidareutveckling av Sectras tidigare höghastighetskrypton. Ordervärdet uppgår till drygt 6 Mkr.

- Projektet innebär en anpassning mot framtidens krav på snabbare kommunikationsförbindelser, säger Tommy Waszkiewicz, VD Sectra Communications AB. Vi är glada över förtroendet att medverka i utvecklingen av system till det framtida nätverksbaserade försvaret.

Med den nya produkten får försvaret möjlighet att hantera känslig information över 622 Mbit/s förbindelser med hjälp av kryptoutrustning för 155 Mbit/s. Beställningen innebär en vidareutveckling av höghastighetskryptot FKK 520, som idag är en standardprodukt i försvarets nätverk. Utvecklingsprojektet beräknas pågå fram till våren 2003.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1