Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ragsac19 dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 mars 2016

Bosch anställer 14'000 utexaminerade universitets-studenter

För att stanna på sin tillväxt-kurs planerar Bosch att rekrytera 14'000 färdigutbildade studenter runt om i världen i år.
"Anslutningar via Internet of Things förändras Boschs affärs - och därmed våra personalbehov - mer än någonsin tidigare", säger Christoph Kübel, ledamot i styrelsen och chef för arbetsmarknadsrelationer hos Robert Bosch GmbH.

Nästan varannan vakans på Bosch är relaterad till IT eller mjukvara. I synnerhet stort är behovet av mjukvaruingenjörer för IT-system (webbapplikationer) och inbyggda system (sensorsystem).

"Programvaru-kompetens är nyckeln till den anslutna världen", säger Christoph Kübel.

På regional nivå ligger fokuset för nyanställningar på Asia Pacific-regionen. I Indien planerar Bosch att rekrytera 3'500 utexaminerade universitetsstudenter, följt av 2'500 nyanställningar i Kina och 2'100 nyanställningar i Tyskland.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1