Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 mars 2016

Veli-Matti Nurminen ny vd hos Cybercom Finland

Cybercom Group utser Veli-Matti Nurminen till ny vd i Cybercom Finland. T
– Jag Ă€r mycket glad över att fĂ„ förtroendet som vd i Cybercom Finland, sĂ€ger Veli-Matti Nurminen. Cybercom har imponerande tillgĂ„ngar i den kompetens och erfarenhet vĂ„ra konsulter besitter. Vi har intressanta uppdrag, vi hjĂ€lper vĂ„ra kunder att dra nytta av den uppkopplade vĂ€rldens möjligheter. Ett talande exempel Ă€r de nationella e-identifieringstjĂ€nster som vi implementerar. Vi Ă€r med och bygger framtidens samhĂ€lle, och det Ă€r spĂ€nnande tider. För att möta en större efterfrĂ„gan mĂ„ste vi anstĂ€lla fler medarbetare, vĂ„rt mĂ„l Ă€r att anstĂ€lla cirka 30 nya medarbetare under 2016.

Veli-Matti Nurminen började i Cybercom 2014 som chef för Digital Solutions. Innan han började pÄ Cybercom hade han flera ledande befattningar i Tieto och Oy Visual Systems Ltd.

- Det har varit nÄgra svÄra Är i Finland pÄ grund av lÄgkonjunkturen dÀr, som vi har navigerat vÀl. Vi stÀrker nu vÄr verksamhet med en ny ledning och fokus pÄ digitalisering, industriell IoT och molntjÀnster, sÀger Niklas Flyborg, VD och koncernchef, Cybercom. VÄr finska verksamhet har en stark position inom dessa omrÄden, och vi ser en vÀxande efterfrÄgan. Digitaliseringen pÄgÄr. Vi strÀvar efter att ta marknadsandelar i Är.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2