Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© luchschen dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 mars 2016

Siemens säger upp 2’500 globalt

Siemens justerar nu antalet anställda inom fältet Process Industries och Drive, samtidigt som bolaget fortsätter investera.
Siemens kommer att öka sina investeringar i forskning och utveckling, produktivitet och global försäljning, med mer än 1 miljard euro - och på grund av detta kommer bolaget att hålla antalet nyanställda på en hög nivå under de kommande åren. I synnerhet räknar företaget med att anställa minst 25'000 nya medarbetare över hela världen under var och ett av de kommande åren - cirka 3'000 av dem i Tyskland.

Samtidigt minskar bolaget sin personalstyrka vid Process Industries och Drives (PD)-divisionen som en följd av en justering av kapacitet. Totalt 2'500 jobb över hela världen - varav 2'000 är i Tyskland, främst i Bayern - kommer att påverkas av omläggningen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1