Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cevt Elektronikproduktion | 14 mars 2016

Cevt öppnar nytt

Utvecklingshuset Cevt, China Euro Vehicle Technology AB, som utvecklar fordonsteknologi, planerar nu för upp emot 300 nya anstÀllningar. Av de anledningen startas ett satellitkontor i TrollhÀttan.
Cevt sysselsÀtter idag fler Àn 1400 personer i Sverige, varav uppÄt 500 personer i och omkring TrollhÀttan.

I samband med att det kinesiska moderbolaget Geely i en presskonferens i Göteborg den 4e mars annonserade en kontinuerlig investeringsnivÄ i Cevt om minst 3 miljarder kronor per Är fram till 2021, planeras det nu för ytterligare 300 anstÀllningar pÄ bolaget.

”Det Ă€r viktigt för oss att vara bĂ„de ett modernt företag som möjliggör balans i livet och som utnyttjar resurserna effektivt. Genom att ha ett satellitkontor i TrollhĂ€ttan sparar vi mĂ„nga timmars restid för personal, och gör det möjligt att fĂ„nga upp tillgĂ€nglig kompetens pĂ„ plats”, berĂ€ttar Mats FĂ€gerhag.

”Det finns ocksĂ„ mĂ„nga leverantörer till oss hĂ€r i TrollhĂ€ttan” fyller Jens Schönenberg, FoU-chef pĂ„ CEVT, i med. ”VĂ„ra medarbetare kan i fortsĂ€ttningen ha leverantörsmöten hos ÅngpanneFöreningen, Semcon eller Combitech i TrollhĂ€ttan pĂ„ förmiddagen, och sedan Ă„ka till kontoret pĂ„ Innovatum istĂ€llet för att ta sig hela vĂ€gen till Göteborg” fortsĂ€tter han. ”Dessutom kan vi nu erbjuda leverantörerna bra möjligheter till videokonferenser i vĂ„ra lokaler med deltagare bĂ„de frĂ„n Lindholmen i Göteborg och frĂ„n Hangzhou i Kina.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2