Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© blacksnake dreamstime.com Embedded | 16 mars 2016

Etteplan köper Espotel Oy och Soikea Solutions Oy

Etteplan förvÀrvar tvÄ bolag med fokus pÄ IoT-marknaden.
Etteplan har förvÀrvat samtliga aktier i Espotel Oy och Soikea Solutions Oy. Espotel Àr ett finskt ingenjörsföretag med kontor i Finland, Sverige och Polen. Deras specialitet Àr utveckling av inbyggda system, produktionstestsystem och att bygga lösningar för IoT (Internet of Things). Soikea Solutions, ocksÄ baserat i Finland, Àr specialister pÄ systemintegration, produktdatahantering och digitalisering av affÀrsprocesser. Etteplans tjÀnster strÀcker sig i och med förvÀrven frÄn traditionell konstruktion av utrustning och maskiner till industriella internetlösningar och digitalisering.

- Med Etteplans ingenjörstjÀnster och expertis inom teknisk dokumentation i kombination med denna kompetensförstÀrkning inom industriella internetapplikationer och digitalisering, blir vÄr stÀllning pÄ marknaden Àn mer konkurrenskraftig. VÄrt förstÀrkta tjÀnsteerbjudande blir sÀrskilt intressant för de kunder som vi hjÀlper utveckla sin eftermarknadsaffÀr och effektivisera sin produktutveckling, sÀger Mikael Vatn, SVP Operations Sverige.

FörvÀrven innebÀr att Etteplan förstÀrks med ytterligare 330 personer och bolaget har nu totalt 2'500 ingenjörer i Finland, Sverige, Kina, NederlÀnderna, Tyskland, Polen och USA.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2