Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 mars 2016

Aqeri avtalar med amerikanska Amrel

Svenska försvarsleverantören Aqeri, som tillverkar ruggade dator- och kommunikationslösningar, har skrivit ett avtal med amerikanska Amrel.
Avtalet innebÀr att Amrel fÄr tillgÄng till Aqeris produkter och fungerar som den frÀmsta kontaktpunkten i USA nÀr det gÀller affÀrsprojekt, service och support. Samtidigt ökar det Aqeris marknadsnÀrvaro i USA.

Amrel arbetar frÀmst med mobila, ruggade datorlösningar för försvarsindustrin. Enligt avtalet fÄr Aqeri ocksÄ tillgÄng till Amrels produktlinjer inom ruggade Android-tablets och mobila biometriska enheter. Samarbetet innebÀr ocksÄ att de bÀgge parterna fÄr sÀlja varandras produkter pÄ respektive marknad.

"Äntligen har vi hittat rĂ€tt partner och vi tar ett steg i rĂ€tt riktning genom att sĂ€kra ett utvalt partnerskap med ett ledande företag pĂ„ en mĂ„lmarknad dĂ€r affĂ€rspotentialen bedöms vara mycket hög över lĂ„ng tid. VĂ€rdet av att representeras av ett vĂ€l respekterat företag som Amrel i USA Ă€r av yttersta vikt för att sĂ€kerstĂ€lla fortsatt tillvĂ€xt pĂ„ den amerikanska marknaden", sĂ€ger Aqeris vd Manne K A Koerfer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2