Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Elektronikproduktion | 21 mars 2016

Addtech köper Poryan China Company Ltd

Addtech Power Solutions, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om förvärv av 75 procent av aktierna i Poryan China Company Ltd.
Poryan China Company Ltd marknadsför kundanpassade komponentlösningar och delsystem inom avsäkring primärt till tåg- och signalmarknaden i Kina. Poryan har egna verksamheter i Hongkong och Shanghai. Bolaget har 22 anställda och omsätter cirka 50 miljoner kronor.

Poryan beskrivs som kompletterande till Addtechs befintliga verksamhet som bedrivs inom affärsenheten Storage & Power. I affärsenheten ingår sedan tidigare Emcomp International AB som har en liknande verksamhet i Europa och Asien. Bolagen representerar samma världsledande leverantör inom avsäkring.

Tillträde beräknas ske i början av april 2016. Derreck Lau, vd i Poryan och en av de befintliga ägarna, kommer tillsvidare att äga resterande 25 procent av aktierna i bolaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2