Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 juli 2002

Acterna lanserar 40Gbit-testare

Testinstrumentet ANT-40G Àr det första som hanterar kompletta analyser av ramade SDH/SONET-signaler för STM-256c/OC-768c.
Nu nÀr 40Gbit/s-system börjar tas i bruk i de optiska stamnÀten mÄste tillverkare av nÀtelement pÄskynda sin utveckling av nya produkter och tjÀnsteleverantörerna mÄste sÀkerstÀlla integrationen av dessa produkter i existerande nÀt.

För tillverkare kan instrumentet förkorta produktutvecklingstiden, och snabbare Ästadkomma vinst, genom att leverantören kan verifiera att produkten Àr korrekt konstruerad och uppfyller gÀllande ITU-T-rekommendationer. NÀr högre transmissionshastigheter realiseras i nÀten sÄ behöver operatörerna ett kraftfullt instrument för installation, underhÄll och felsökning av 40 Gb/s nÀtelement.

AnvÀndaren kan verifiera alla "normala" SDH/SONET-parametrar som generering och analys av samtliga overhead-bytes, generering och analys av pekarÀndringar samt göra bit- och och bitfels mÀtningar pÄ olika nivÄer. Instrumentet Àr kompakt, bÀrbart och har en pekskÀrm och ett menystyrt anvÀndargrÀnssnitt. Instrumentet kan ocksÄ fjÀrrstyras frÄn en PC via Ethernet 10baseT eller 100baseTx samt utrustas med RS-232, TCP/IP och GPIB grÀnssnitt för integrering i automatiska testsystem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2