Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 21 mars 2016

Handheld skriver ramavtal med Saab

Handheld Scandinavia AB har tecknat ett ramavtal med försvarsföretaget Saab. Ramavtalet, som löper pÄ tvÄ Är, innefattar ultra-stryktÄliga tablets för Saabs lösningar inom militÀr, flygindustri och rÀddningstjÀnst.
Handhelds ultra-stryktÄliga tablets införlivas av Saab i deras lösningar inom militÀren, flygindustrin och rÀddningstjÀnst. Ramavtalet tecknas för tvÄ Är med möjlighet till förlÀngning och omfattar Handhelds befintliga utbud av tablets samt Àven inom nÀrtid kommande produkter.

Sedan tidigare anvÀnder Saab Handhelds stryktÄliga tablet Algiz 10X tillsammans med sitt system Paratus, ett modulbaserat informationshanteringssystem för akutvÄrd, i ett stort antal ambulanser.

"Vi Àr vÀldigt nöjda över att Saab har valt Handheld som partner för integration av datorer sina innovativa totallösningar och vi ser fram emot ett lÄngsiktigt samarbete med Saab", sÀger Torkel Zettergren, VD för Handheld Scandinavia. "VÄra tablets Àr byggda för att klara av de mest krÀvande av miljöer och att en vÀrldsledande koncern som Saab vÀljer vÄra produkter Àr ett gott kvitto för den kvalitet vi levererar."

Handhelds stryktÄliga datorer Àr som minst IP65-klassade och uppfyller strÀnga MIL-STD-810G militÀra standarder för skydd mot damm, vatten, vibrationer, stötar och extrema temperaturer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1