Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© leifstiller dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 mars 2016

Tekpartner nöjda med äventyret i österled

Danska konsult- och utvecklingshuset Tekpartner har under de senaste åren byggt upp en Offshore Development Service (ODS) i Östeuropa. Något som enligt bolaget fallit mycket väl ut.
För Tekpartner har detta inneburit en lösning på ett problem som Danmark delar med Skandinavien i övrigt: En brist på ingenjörer.

– Många av våra kunder tycker att de har svårt att rekrytera ingenjörer i Norden, förklarar Zoran Velkoski, ODS Director vid TekPartner.

– Genom att lägga ut produktutvecklingsuppgifter kan vi hjälpa till att skapa mervärde för våra kunder. Kvaliteten på utvecklingsarbetet i Östeuropa är densamma som i Danmark. Men priserna är mycket gynnsammare så det kan finnas betydande ekonomiska fördelar genom att lägga ut utvecklingsarbetet till våra europeiska östeuropeiska partners.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-2