Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 maj 2016

PKC vill bli större inom EMS

PKC har skrivit ett avtal om att starta förhandlingar gÀllande ett nytt JV-bolag specialiserat pÄ elektroniktillverkning. Medparten Àr en tillverkare vars aktiviteter dÄ kommer att samordnas med PKC:s EMS-tjÀnster.
Finska PKC har skrivit ett avtal dÀr de ska utforska ett nytt JV tillsammans med ett bolag specialiserat pÄ elektroniktillverkning. Företaget som PKC förhandlar med har flera tillverkningsenheter i Asien och avtalet ska utforska möjligheterna att sammanföra de bÀgge bolagens aktiviteter inom omrÄdet.

Företaget som PKC utforskar möjligheterna med beskrivs ha en lÄng historia av arbete mot multinationella bolag och ska vara starka inom medtech. PKC:s elektroniksektion har störst erfarenhet inom industri, telekom och medical. InrÀttandet av det gemensamma JV-bolaget Àr föremÄl för förhandlingar om slutgiltiga avtal och godkÀnnande av myndigheter. Slutförandet Àr tÀnkt att Àga rum under första kvartalet 2017.

”Vi Ă€r glada att fĂ„ denna möjlighet att ytterligare utveckla vĂ„r verksamhet Electronics. Den nya enheten kommer att ha mycket bĂ€ttre förmĂ„ga att betjĂ€na sina kunder med bredare erbjudande och nĂ€rvaro i Asien och Europa. Större storlek kommer ocksĂ„ att medföra en förbĂ€ttrad konkurrenskraft som möjliggör betjĂ€ning av kundernas vĂ€xande behov. PKC kommer att kvarstĂ„ som en lĂ„ngsiktig Ă€gare i enheten men vĂ„r partner kommer att ha huvudrollen och majoriteten av aktierna. Vi Ă€r övertygade om att detta arrangemang kommer att vara positivt för kunder, anstĂ€llda och aktieĂ€gare.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2