Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexan24 dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 maj 2016

HMS levererar övervaking och kontroll av generatorer

MS Networks AB har vunnit en order gÀllande att leverera fjÀrrövervakning och kontroll av dieseldrivna generatorer till en uppskattad volym av 1,5 miljoner dollar (12 miljoner kronor) under 2016.
Det Àr en amerikansk tillverkare av reservkraftsgeneratorer som har beslutat att anvÀnda Netbiter som sin hÄrdvaruplattform för fjÀrrövervakning och kontroll. Lösningen kommer att anvÀndas för en bred global kundbas för livscykelhantering och service av generatorerna.

Netbiter kommer att anvÀndas inom kundens elkraftdivision för att fjÀrrövervaka och kontrollera dieseldrivna generatorer, inledningsvis inom uthyrningsgeneratorer samt mobila kraftstationer för industriella applikationer. HMS hoppas ocksÄ att Netbiter Àven kommer att anvÀndas i tillÀmpningar sÄsom elförsÀljning, bygg, gruvor och telekom. Initialt har en order pÄ 0,8 miljoner dollar erhÄllits och den totala volymen för 2016 uppskattas till 1,5 miljoner dollar.

"Netbiter passade perfekt och vi Àr mycket nöjda med det faktum att de har valt att anvÀnda vÄra Gateways för fjÀrrövervakning och kontroll, sÀger Kevin Knake, vd för HMS Nordamerika. "FjÀrrövervakning ger kunden online-tillgÄng till deras reservkraftsgeneratorer vilket resulterar i kortare driftstopp och snabbare problemlösning."
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1