Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SL Elektronikproduktion | 16 maj 2016

Axis säkrar Stockholms tunnelbana

Det blir Axis sÀkerhetskameror som kommer att anvÀndas för ökad trygghet i Stockholms tunnelbana.
Nu tas det nya systemet med Axis nÀtverkskameror i drift hos Storstockholms Lokaltrafik. Systemet Àr en uppgradering av det befintliga trygghetssystemet och upphandlades 2012.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt nöjda med Axis sĂ€kerhetskameror. De har bra bildkvalitet, Ă€r robusta och pĂ„litliga samt enkla att hantera. Kamerorna har pĂ„ ett mycket bra sĂ€tt bidragit till att motverka brott och skadegörelse, sĂ€ger Arne Grundberg, Förvaltningsledare pĂ„ Trafikförvaltningen för Storstockholms Lokaltrafik.

Uppdateringen omfattar byte av nÀrmare 4'000 nÀtverkskameror dÀr ett stort antal av de nya kamerorna Àr frÄn AXIS P32- och AXIS P33-serier, tillsammans med XProtect Corporate mjukvara frÄn Milestone Systems.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt glada över att de nya trygghetskamerorna nu tas i bruk hos SL, sĂ€ger Carl StaĂ«l von Holstein, Key Account Manager för Sverige, Axis Communications. Med hög upplösning, mycket skarp bildkvalitet och en god anpassning till de varierande ljusförhĂ„llandena sĂ„ kommer kamerorna att bidra till att alla passagerare kommer att kunna fortsĂ€tta att resa sĂ€kert.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2