Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© studio 37 dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 maj 2016

Salcomp öppnar ny fabrik

Finska Salcomp, stora inom laddare för allehanda enheter, kommer att öppna upp en andra fabrik i Indien för att möta stark efterfrÄgan.
Salcomp har beslutat att inrÀtta en andra indisk fabrik i Noida City, nÀra Delhi. Det finns flera drivkrafter för att expandera tillverkningskapaciteten i Indien skriver bolaget.

Bland annat har Indien blivit en av vÀrldens snabbast vÀxande smartphone-marknader. Dessutom bedömer Salcomp att det Àr viktigt att vara nÀra kunderna och efter införandet av importtullar pÄ mobiltelefoner och surfplattor 2015 har mÄnga av bolagets befintliga och potentiella nya kunder inrÀttat tillverkningsprocesser i norra Indien.

"Jag Àr glad att kunna meddela att ett hyreskontrakt nu har tecknats för en ny fabrik i Noida. MÄlet Àr att rampa upp produktionen under de kommande tre mÄnaderna. NÀr den nya Noida-fabriken Àr i full drift kan man producera upp till 100 miljoner laddare per Är", sÀger Markku HangasjÀrvi, vd för Salcomp.

Salcomps första indiska fabrik i Chennai kommer att fokusera pÄ tillverkning av laddare för export samt laddar-relaterade komponenter för Noida-fabriken och Salcomps fabriker i Kina och Brasilien. Den nya Noida-fabriken kommer att fokusera pÄ tillverkning av laddare och andra produkter för den indiska hemmamarknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2