Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© grzegorz wolczyk dreamstime.com Komponenter | 19 maj 2016

Nordic Semi i nya Arduino

Arduino har nu lämnat ut specifikationer för innehållet i nya Arduino Primo. Och norska Nordic Semiconductor har fått en design win.
Arduino Primos basfunktioner inkluderar Bluetooth low energy-anslutning och inkluderar även Near Field Communication (NFC), Wi-Fi och infraröd (IR) teknik. Tidigare krävdes det att användare lade till plug-in dotterkort som erbjöd ytterligare funktionalitet för att uppgradera till Bluetooth low energy-anslutning.

Förutom att kunna ansluta trådlöst till ett brett spektrum av Bluetooth low energy-sensorer kan Arduino Primo fungera som en fullt fungerande TCP/IP-Internet-klient och server via Wi-Fi; den använder Nordic nRF52832 SoC:s integrerade NFC för säker autentisering och "Touch-to-Pair", och har en inbyggd IR-fjärrkontroll.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2