Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kornwa dreamstime.com Komponenter | 20 maj 2016

Free2move startar IoT-samarbete med Linnuniversitetet

Free2move och Linnuniversitetet ingår samarbete i syfte att både tekniskt och kunskapsmässigt utveckla nya möjligheter inom IoT som skall leda fram till bland annat smartare fastighetssystem.
Samarbetet kommer att omfatta realisering av ett IoT-laboratorium i Linnuniversitetets lokaler i Växjö, med långsiktigt syfte att bygga upp en forskningsmiljö för modern teknik (IoT, Data Analytics, Big Data, Sensoring). Här vill parterna samla in, lagra, behandla och presentera data/information avseende den smarta framtids-fastigheten där kreativa och innovativa aktiviteter kan mätas och analyseras.

I projektets initiala fas utförs en provinstallation omfattande en implementation av IoT plattformen 2Connect där sensorer,
sensorläsare/gateway och molnbaserad IoT orkestreringsplattform trådlöst utvärderar studiemiljö i två av universitetets aulor. 2Connectä monitorerar temperatur, luftfuktighet, koldioxid och estimerat antal personer i lokalen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1