Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mailthepic dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 maj 2016

Permec Group blir ägare till Partnertech Karlskoga

Det blir svenska Permec Group som köper upp Partnertech AB i Karlskoga.
Tidigare har Evertiq rapporterat om att Scanfil avyttrar Partnertech i Karlskoga. Nu stÄr det klart att det blir Permec Group som tar över.

”Partnertech kommer med hjĂ€lp av de andra företagen inom den familjeĂ€gda sfĂ€ren Permec att dela och utveckla de synergier som finns mellan de olika bolagen. Genom en flexibel personal som kan lĂ€ra av varandra, ser vi dĂ€rför med tillförsikt pĂ„ framtiden”, skriver bolaget.

Permec skriver ocksÄ att förvÀrvet kommer hjÀlpa dem ut pÄ nya marknader. I samband med förvÀrvet kommer ocksÄ ett varsel att lÀggas.

”Permec har i denna process haft en mycket konstruktiv dialog med dagens befintliga kunder och finansiĂ€rer och har en samsyn vad gĂ€ller krav och möjligheter för Partnertech. Efter ett par tuffa Ă„r för enheten i Karlskoga med volymnedgĂ„ngar som inte har kunnat hanteras genom att balansera kostnaderna i samma utstrĂ€ckning, kommer vi dĂ€rför att genomföra en driftinskrĂ€nkning.

Varslet kommer omfatta bĂ„de tjĂ€nstemĂ€n och kollektivanstĂ€llda. MBL-förhandlingar kommer att inledas under veckan, och berĂ€knas vara klara innan semestern”, skriver Permec.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1