Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pichetw dreamstime.com_hand pushing information button on touch screen Komponenter | 07 juni 2016

Precise BioMatch Mobile integrerats i ny taiwanesisk notebook

Precise Biometrics algoritmlösning för fingeravtrycksigenkänning i mobila enheter, Precise BioMatch Mobile, har genom samarbetet med Elan Microelectronics integrerats i en Notebook från en taiwanesisk tillverkare.
Integrationen ger royaltyintäkter med start under andra kvartalet 2016. Värdet av royaltyintäkterna är baserat på antalet sensorer som Elan Microelectronics levererar till tillverkaren och kan därför inte prognostiseras.

– Vi är mycket glada över att bli integrerade i den här flaggskeppsmodellen från en av världens fem största Notebook
varumärken genom vårt samarbete med Elan Microelectronics som är den ledande leverantören inom Notebook ICs. Precise Biometrics fingeravtrycksmjukvara är integrerad i produkter från fler än 30 mobiltelefontillverkare och har blivit det föredragna valet för att säkerställa en bra användarupplevelse och säker verifiering av identitet på mobila enheter, säger Håkan Persson, vd för Precise Biometrics.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1