Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 juni 2016

Ingdan samarbetar med Intel om robot-ekosystem

Cogobuy Group, en e-handelsplattform som betjänar elektroniktillverkningsindustrin i Kina, har via sin innovations-hårdvaruplattform Ingdan.com tecknat ett samarbetsavtal med Intel om att samarbeta för att bygga ett robotekosystem.
Genom avtalet kommer Intel att tillhandahålla core-chips, robotmoduler och referensdesign-tjänster till robotföretag på Ingdan.com:s plattform, medan Ingdan.com kommer att tillhandahålla supply chain-tjänster, teknisk support, projektfinansiering och marknadsföring.

Projektet är en del av en större vision att bygga ett globalt robotik-ekosystem som kommer att överbrygga den akademiska världen, forskning, tillämpning och produktion, och förkorta vägar till kommersialisering samt innebära lägre hinder för inträde för robotik-startups.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2