Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 juni 2016

Kitron inviger anläggning i Arendal

Idag slår Kitron ASA upp dörrarna till sin uppgraderade anläggningen i Kilsund i Arendal, Norge.
Under de senaste månaderna har Kitrons verksamhet i Arendal flyttats från en hyrd anläggning vid Hisøy till den nya Kilsund-anläggningen, som nu ägs av Kitron.

– Denna flytt innebär att vi återvänder till våra rötter. Kilsund var födelseplatsen för Kitron under 1960-talet, och detta var vår huvudsakliga produktionsanläggning fram tills 2005, säger Hans Petter Thomassen, vd för Kitron Norge.

Det norska bolaget har investerat nära 50 miljoner norska kronor i att uppgradera anläggningen i Kilsund samt föresätt den med utrustning.

– En optimerad anläggning gör det möjligt för oss att förbättra effektiviteten och se till att Arendal-verksamheten förblir en viktig del av det alltmer internationella företaget, inte minst inom Defence and Aerospace sektorn, tillade Mr Thomassen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2