Annons
Annons
© mailthepic dreamstime.com Elektronikproduktion | 17 juni 2016

Devex satsar på kompositteknik

Devex Mekatronik har inlett en långsiktig kompositsatsning vid företagets kontor i Linköping.
För att tillgodose industrins behov av kompositmaterial har Devex Mekatronik intensifierat satsningen på det nya specialistområdet Kompositteknik vid företagets kontor i Linköping. Ansvarig för satsningen är Dženan Hozić.

– Industrin har tagit ett stort steg framåt när det gäller att utnyttja kompositteknikens fördelar och vi ser också ett stort intresse för att använda kompositmaterial i branscher där man traditionellt inte har använt kompositer i produkterna. Utmaningen för många företag är att ta steget fullt ut och inte bara ta fram prototyper av kompositer utan också serietillverka detaljer och komponenter i kompositmaterial. Det finns dock en kompetens- och resursbrist i många industribranscher och det är också därför vi intensifierat vår satsning på specialistområdet Kompositteknik.

– Unikt för vårt erbjudande är också att vi genom övriga resurser inom Devex-Gruppen kan erbjuda systemleveranser där kompositprodukter ingår som en del , säger Dženan Hozić.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2