Annons
Annons
© circotasu dreamstime.com Komponenter | 20 juni 2016

Fingerprint Cards öppnar upp för lågkostnadssegment

Det svenska sensorbolaget lanserar nu lanserar FPC1028, en touchsensor framtagen för integration i lågkostnadssegmentet för smartphonemarknaden.
Bolaget laserar denna nya sensor som siktar in sig på lågkostnadssegmentet – kort så är detta FPC:s mest kostnadseffektiva lösning för smartphonetillverkare. Den lägre tillverkningskostnaden kommer från en minskad sensoryta samt från den totala systemlösningen som bidragit till minskade kostnader för att integrera touchsensorn i en fingeravtryckssensormodul.

Jörgen Lantto, VD på FPC, kommenterar: ”FPC1028 är en banbrytande touchsensor som vi tror kommer att bidra till kraftigt ökad penetration av fingeravtryckssensorer i smartphones under 2017, med hänsyn taget till dess kostnadseffektiva design. Smartphonetillverkare kommer nu att kunna erbjuda konsumenten enkel och säker biometrisk verifiering i samtliga smartphonemodeller inom kundens produktportfölj,” säger Jörgen Lantto.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2