Annons
Annons
© dana rothstein dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 juni 2016

Inission investerar i en ny ytmonteringslina

I samband med förvärvet av Onrox verksamhet i Borås installerar nu Inission en ny ytmonteringslina på plats.
I samband med Inissions förvärv av Onrox-koncernen meddelade fabriken i Borås att behovet av en ny ytmonteringslina var stort. Inission har därför valt att investera i en helt ny generation av maskiner från Siemens. Den nya ytmonteringslinan anländer till fabriken i Borås vecka 29 och ska vara klar att användas någon gång i slutet av sommaren.

– Det här är en viktig investering och det känns spännande att Inission satsar på vår fabrik. Med den nya ytmonteringslinan får vi en kapacitetsökning på minst 40% som gör det lättare att hantera korta ledtider. Det innebär också större flexibilitet och i slutändan kunder som känner sig tryggare med oss som leverantörer, säger Börje Nilsson, vd på Inissions fabrik i Borås.

Bakgrunden är att nya stororder har satt press på produktionen och sedan en månad tillbaka har Boråsfabriken gått över till treskift.

– Vi är väldigt tacksamma för denna investering. Volymerna ökar och produkterna blir allt mer komplexa. Den nya linan innehåller den senaste teknologin och det behövs för att kunna möta kundernas framtida behov, avslutar Lennart Melin, Teknik- och Marknadschef på Inissions fabrik i Borås.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1