Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dana rothstein dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 juni 2016

Inission investerar i en ny ytmonteringslina

I samband med förvÀrvet av Onrox verksamhet i BorÄs installerar nu Inission en ny ytmonteringslina pÄ plats.
I samband med Inissions förvÀrv av Onrox-koncernen meddelade fabriken i BorÄs att behovet av en ny ytmonteringslina var stort. Inission har dÀrför valt att investera i en helt ny generation av maskiner frÄn Siemens. Den nya ytmonteringslinan anlÀnder till fabriken i BorÄs vecka 29 och ska vara klar att anvÀndas nÄgon gÄng i slutet av sommaren.

– Det hĂ€r Ă€r en viktig investering och det kĂ€nns spĂ€nnande att Inission satsar pĂ„ vĂ„r fabrik. Med den nya ytmonteringslinan fĂ„r vi en kapacitetsökning pĂ„ minst 40% som gör det lĂ€ttare att hantera korta ledtider. Det innebĂ€r ocksĂ„ större flexibilitet och i slutĂ€ndan kunder som kĂ€nner sig tryggare med oss som leverantörer, sĂ€ger Börje Nilsson, vd pĂ„ Inissions fabrik i BorĂ„s.

Bakgrunden Àr att nya stororder har satt press pÄ produktionen och sedan en mÄnad tillbaka har BorÄsfabriken gÄtt över till treskift.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt tacksamma för denna investering. Volymerna ökar och produkterna blir allt mer komplexa. Den nya linan innehĂ„ller den senaste teknologin och det behövs för att kunna möta kundernas framtida behov, avslutar Lennart Melin, Teknik- och Marknadschef pĂ„ Inissions fabrik i BorĂ„s.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2