Annons
Annons
© rawpixelimages dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 juli 2016

Nvidia väljer svenska WSI som första partner i norden

Svenska design- elektronikföretaget WSI (Wireless System Integration) har blivit utvalt som partner av Nvidia, ett företag känt för sina grafikprocessorer.
– Vi är exalterade att se de nya produkter som WSI tar fram till ekosystemet av inbäddad datorelektronik, säger Serge Palaric, vice president of Sales for Embedded and OEM in the Europe, Middle East and Africa region på Nvidia.

WSI har redan hunnit utveckla en rad produkter med Nvidias grafikprocessorer som byggstenar. Under året har bland annat en helt ny minidator, Solu, med Nvidias grafikprocessorer lanserats.

– Vi på WSI har ingenting emot att ta på oss doldisrockarna så länge vi är med och skapar innovationer för framtiden. Vår styrka bygger på ett globalt, långvarigt nätverkande och spjutspetskompetens inom trådlös teknik. Det blir våra ess i rockärmarna när VR och IoT-boomen blommar ut på riktigt, säger WSIs vd Jan-Åke Lindqvist.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2