Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 juli 2016

Anoto ingår strategisk allians med Digiwork

Svenska Anoto ingÄr en strategisk allians för att utöka produktportföljen och skapa nya applikationer för mobila enheter.
Anoto har ingÄtt i ett strategiskt samarbete med Digiwork, specialist pÄ mönsterbaserad bildkodningsteknik genom anvÀndande av mobiltelefoner och surfplattor för mönsterigenkÀnning, samt ett investeringsavtal med Digiworks moderbolag SMark Co, Ltd. (SMark).

”Denna allians innebĂ€r gemensam marknadsföring av produkter som ytterligare kommer att stĂ€rka Anotos produkterbjudande och utöka Anotos marknader till ytterligare lĂ€nder bland de vĂ€xande ekonomierna i Asien”, skriver Anoto.

Kombinationen av Digiwork och Anotos mönsterteknik kommer att resultera i mobila lösningar för igenkÀnning och ska utöka Anotos möjliga marknader bortom digitala pennor.

Den strategiska alliansen innefattar en aktieinvestering om USD 2 miljoner av Anoto i SMark, ett koreanskt bolag noterat pÄ KOSDAQ-börsen i Korea under kortnamnet SMARK och som Àr moderbolag till Digiwork, till en teckningskurs per aktie om KRW 3 435 och som berÀknas slutföras omkring den 25 augusti 2016, liksom aktieinvestering om USD 5 miljoner som SMark gör i Anoto till en teckningskurs per aktie om USD 0,09185 och som berÀknas slutföras omkring den
9 september 2016, innebÀrande ett nettotillskott för Anoto om USD 3 miljoner.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2