Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jackie egginton dreamstime.com Elektronikproduktion | 19 juli 2016

ABB får order värd 300 miljoner dollar

ABB ska leverera transformatorer och annan nyckelutrustning till kraftlänken Changji-Guquan för ultrahögspänd likström i en ny jätteorder.
Länken ska transportera 12 000 megawatt över mer än 3 000 kilometer med 1,1 miljon volts spänning, vilket sätter nytt världsrekord i spänningsnivå, överföringskapacitet och avstånd.

ABB ska leverera avancerade omriktartransformatorer och komponenter som genomföringar och lindningskopplare. ABB ska också tillhandahålla omriktarventiler, DC-brytare, väggenomföringar och kondensatorer såväl som systemdesignstöd. Transformatorerna blir bland världens mest kraftfulla. ABB:s högteknologiska transformatortillverkning och provningsanläggning i Chongqing tillsammans med ABB:s lokala teknikcenter för HVDC ska leverera och genomföra projektet. ABB i Ludvika står för en stor del av teknik och leverans i projektet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2