Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 4designersart dreamstime.com Komponenter | 20 juli 2016

Nordic Semiconductor i avtal med Fuchance Enterprise

Nordic Semiconductor har utökat sitt asiatiska nätverk av distributörer genom ett avtal tecknat med Fuchance Enterprise Co. Ltd (Opto-Sensor Ltd) för representation i Taiwan.
Fuchance Enterprise har specialiserat sig på säkra, Near Field Communication (NFC)-baserade mobila och bärbara betalningslösningar, samt försäljning av optiska sensorer, infraröda mottagarmoduler och RFID/NFC. Företaget sysselsätter idag runt 70 anställda i sina kontor i Taipei, Hong Kong, Shenzhen och Shanghai.

Centralt för avtalet är Fuchance Enterprise mjukvarulösning som utnyttjar nRF52832 Bluetooth low energy System-on-Chip (SoC) inbyggd NFC-tagg för att säkra NFC-betalningar.

Avtalet omfattar även försäljning, marknadsföring och support för Nordic Semiconductors kompletta utbud av ultra låg effekt 2.4GHz trådlösa lösningar i Taiwan, inklusive Nordics serie nRF51 SoCs och den nyligen lanserade nRF52832, den första medlemmen i Nordics nRF52-serie Bluetooth low energy single-chip familj.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1