Annons
Annons
© ra2studio dreamstime.com Elektronikproduktion | 21 juli 2016

Dassault Systèmes köper CST för 220 miljoner dollar

Dassault Systèmes meddelade idag att man har ingått ett avtal om att förvärva elektronik-simuleringsföretaget CST, som arbetar med elektromagnetisk- (EM) och elektroniksimulering, för cirka 220 miljoner euro.
Med förvärvet av CST, baserat nära Frankfurt, Tyskland, kommer Dassault Systèmes komplettera sin branschlösning för realistisk multisimulering på 3DEXPERIENCE-plattformen med hela spektrumet EM-simulering. CST:s CST Studio Suite-mjukvara används av designers och ingenjörer på mer än 2000 företag inom high-tech, transport och rörlighet, flyg och försvar, och energiindustrin för att utvärdera alla typer av EM-effekter under varje skede av elektronisk-systemdesign. Bland kunderna kan nämnas Airbus Defence and Space, Bosch Group, Frauscher Sensor Technology och Sirona.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1