Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Teknik | 27 juli 2016

Jan Sjönell leder Aptilos Internet of Things satsning

Efter 15 Är som Aptilos chef i Asien flyttar Jan Sjönell hem till Sverige för att ta hand om företagets satsning pÄ Internet of Things (IoT)
Jan som Àr en av grundarna av Aptilo Networks kommer i sin roll som Vice President IoT utveckla Aptilos strategiska och operationella inriktning inom IoT omrÄdet.

– Vi har möjliggjort uppkoppling av saker över IP-baserade nĂ€tverk sedan starten för 15 Ă„r sedan och den senaste tiden sett ett accelererande intresse för IoT frĂ„n vĂ„ra operatörskunder och partners. Nu tar vi detta till nĂ€sta nivĂ„ genom att ytterligare utveckla vĂ„rt erbjudande och vĂ„ra partnerskap. Jans djupa kunskaper om vĂ„ra kunder, partners och lösningar gör honom mycket vĂ€l lĂ€mpad för uppgiften att driva vĂ„r IoT satsning, sĂ€ger Paul Mikkelsen, vd pĂ„ Aptilo Networks.

– Med över 100 operatörskunder i 78 lĂ€nder har Aptilo SMP gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng bevisat sig nĂ€r det gĂ€ller att fĂ„ ut det bĂ€sta av vĂ„ra partners utrustningar och integrera med externa system för policy beslut. Detta gör oss mycket vĂ€l positionerade för att, tillsammans med vĂ„ra partners, ta en ledande roll för att hantera den stora volym av alla uppkopplade saker, sĂ€ger Jan Sjönell, VP Internet of Things pĂ„ Aptilo Networks.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 00:58 V11.10.7-2