Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© bahar bostanci dreamstime.com Komponenter | 03 augusti 2016

Precise Biometrics ingår avtal med Qualcomm

Precise Biometrics har ingÄtt ett licens- och distributionsavtal med Qualcomm Technologies, Inc., ett dotterbolag till Qualcomm Incorporated.
Avtalet avser licensiering av Precise Biometrics algoritmlösning för fingeravtrycksigenkÀnning, Precise BioMatch Mobile.

Avtalet innefattar licensavgifter per sÄld fingeravtryckssensor dÀr Precise BioMatch Mobile anvÀnds och en Ärlig avgift för rÀttigheten att anvÀnda algoritmlösningen, samt en Ärlig avgift för support och underhÄll. Licensavgiften per sensor Àr volymbaserad och kan inte prognostiseras i dagslÀget. Avtalet berÀknas ge intÀkter med start under tredje kvartalet 2016.

”Vi Ă€r mycket nöjda över att ha ingĂ„tt detta licens- och distributionsavtal med Qualcomm Technologies, Inc., en ledande aktör inom mobilbranschen, vilket ytterligare stĂ€rker vĂ„r position som den ledande leverantören av fingeravtrycksmjukvara. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och att stödja Qualcomm Technologies med sina lösningar för fingeravtrycksigenkĂ€nning”, sĂ€ger HĂ„kan Persson, VD för Precise Biometrics.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1