Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© oliver sved dreamstime.com Elektronikproduktion | 22 augusti 2016

Inission flyttar Göteborgsenheten till Borås

Kontraktstillverkaren Inission meddelar att de under hösten kommer att påbörja sammanslagningen av verksamheterna i Borås och Göteborg.
Förstudien är avslutad och resultatet visar enligt Inission klara lönsamhetsfördelar i att flytta verksamheten i Göteborg till Boråsfabriken.

– Sammanslagningen är goda nyheter både för oss och våra kunder. Vi kan dra nytta av varandras kunskap och erfarenhet och utnyttja resurserna bättre. Kunderna kan sedan ta del av de samlade krafter och resurser som våra verksamheter har. I samband med sammanslagningen kommer kunderna, så långt det är möjligt, få vara delaktiga i processen så att vi får ut avsedda synergieffekter, säger Rolf Siltala, platschef Inission Göteborg.

– Vi ser fram emot sammanslagningen. Inför Inissions köp av Onrox Group fungerade samarbetet klockrent. Jag är därför övertygad om att det kommer gå lika bra nu. Jag och Rolf kommer bra överens och vi kommer ta det bästa ur bägge företagen och vidareutveckla verksamheten i god Inission-anda. Inission Göteborg har även en hel del spännande kunder som jag ser fram emot att träffa. Jag vill därför avsluta med att hälsa dem varmt välkomna till Borås, säger Börje Nilsson, VD Onrox Borås.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2