Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© 4designersart dreamstime.com Komponenter | 26 augusti 2016

Littelfuse köper verksamhet ON Semiconductor

Littelfuse har skrivit ett avtal med ON Semiconductor om att förvärva deras Select-produktportfölj för fordonsprodukter.
Littelfuse kommer att köpa produktportföljen inom transient voltage suppression ("TVS"): dioder, switch-tyristorer och isolerade bipolära grindtransistorer ("IGBT") för fordonsapplikationer. Köpeskillingen går loss på 104 miljoner dollar. Transaktionerna förväntas slutföras i slutet av augusti 2016.

Littelfuse planerar också att investera cirka 30 miljoner dollar i sin halvledartillverkning för att förbättra sin produktionskapacitet, addera betydande kapacitet till tillverkningsanläggningarna i Kina och flytta produktionen av den förvärvade portföljen. Överföringarna kommer att ske under de närmaste åren. De förväntade produktivitetsvinsterna från denna investering kommer att driva långsiktig lönsam tillväxt i hela företagets halvledarverksamhet, skriver Littlefuse.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1