Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 augusti 2016

Metric Industrial går samman med INL System

Metric Industrial och INL System, bolag inom teknikhandelskoncernen Addtech, har gått samman i ett gemensamt bolag under namnet Metric Industrial AB.
Sammanslagningen ska ge en starkare spelare inom teknisk försäljning av produkter för automation, industriell IT och kommunikation. Metric tillför kunnande inom industriell automation och ger INL:s kunder tillgång till specialistkompetens inom visionsystem, sensorer och ID-lösningar.

Medan INLs spetskompetens ligger inom industriell datakommunikation fokuserar Metric bredare på industriell automation som helhet och har utöver ett industriellt IT-kunnande även en etablering och sortiment inom sensor-, ID- och visionprodukter.

− Med tillskottet av INL kommer Metric att vara en av Sveriges mest kompetenta leverantörer av produkter och system för industriell automation. Våra gemensamma kunder får en större partner, fler kunniga säljare och dedikerad supportpersonal, säger Fredrik Navjord, vd på Metric.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1