Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© orbit one Elektronikproduktion | 30 augusti 2016

Investeringar och rekryteringar hos Orbit One i Stockholm

Kontraktstillverkaren Orbit One ser en positiv utveckling i Stockholm. Nu förbereds för ytterligare tillvÀxt med produktions-anpassningar och nyrekryteringar.
Orbit One skriver att de fortsÀtter satsningen pÄ sin enhet i Stockholm. Produktionen kompletteras bland annat med ytterligare en ytmonteringsmaskin frÄn Mydata för att höja kapaciteten. Samtidigt skriver företaget att de kommer att frigöra nya produktionsytor för att ge plats Ät effektivare processlinjer med större kapacitet.

Även pĂ„ organisationssidan sker det förĂ€ndringar. Mats Eriksson blir ny platschef och Anders Skog som tidigare var bĂ„de platschef och produktionschef kommer nu att fokusera pĂ„ uppdraget som produktionschef.

– Vi har en mycket positiv kundtillströmning nu. Ökningen sker frĂ€mst inom avancerad box build och medicinteknik dĂ€r vĂ„r specialistkompetens Ă€r mycket efterfrĂ„gad. VĂ„r kompetens tillsammans med nĂ€rheten till kunderna i Stockholms- och MĂ€lardalsomrĂ„det gör dessutom att vi kan minimera vĂ„ra kunders time-tomarket, vilket Ă€r oerhört viktigt. Vi ser Ă€ven positiva effekter av att vi blivit ett större bolag genom förvĂ€rvet av Flex-enheten i Ronneby, berĂ€ttar Mats Eriksson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2