Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 juli 2002

Effnet i avtal med NEC

Effnet har slutit avtal med NEC Corporation om licenciering av Effnets teknologi för Robust Header Compression (ROHC).
NEC har för avsikt att integrera ROHC i nÀsta generations Radio Network Controller, RNC. ROHC anvÀnds för att öka effektiviteten vid överföring av IP-trafik över det mobila nÀtverket. Effnets programvara följer det internationella standardiseringsorganet IETFs standard som kommer att gÀlla i nÀsta generations releaser av UMTS standarder. Det gÀller sÄvÀl pÄ infrastruktursidan som i mobiltelefoner och andra handburna enheter.

"NECs val av Effnet stĂ€rker oss i uppfattningen om att vĂ„ra produkter ligger i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen. MĂ„nga leverantörer har till följd av det senaste Ă„rets konjunkturlĂ€ge, framförallt inom telekomsektorn, skjutit fram sina planer pĂ„ nĂ€sta release av utrustning. Vi mĂ€rker nu att allt fler leverantörer bestĂ€mt sig för att implementera nĂ€sta generations system och dĂ€rför har intresset för att licensiera ROHC ökat", sĂ€ger Örjan Grinndal, VD pĂ„ Effnet.

Effnet som tidigt insÄg behovet av denna komprimering och varit drivande inom standardiseringsprocessen har sedan i vintras en komplett svit av produkter för Header Compression.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1