Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 september 2016

Grundfos nyanställer i Sverige

Grundfos förstärker den svenska organisationen med ett flertal nya rekryteringar.
Magnus Turesson påbörjar den 15 augusti sin tjänst som supporttekniker med placering vid Stockholmskontoret. Magnus kommer närmast från en tjänst som Serviceingenjör, Service och supportansvarig av medicinteknisk utrustning i form av artroskopipumpar som används vid olika typer av ledoperationer..

Mats Nyberg är bolagets nya säljare i Norrland. Han kommer närmast från DAHL i Luleå där han de senaste 2 åren arbetade som utesäljare för region Norr. Innan dess arbetade han i 7 år på WILO Nordic som försäljningsingenjör mot segmenten VVS, VA och Industri.

Torgny Strandberg är Grundfos nya VVS-säljare i region Syd. De senaste 5 åren har han arbetat som försäljningsingenjör på Xylem Water Solutions Sweden AB med fokus på VVS-konsulter, större VVS-installatörer och fastighetsbolag.

Silvano Insalaco kommer närmast från Dahl och har en gedigen erfarenhet inom pumpbranschen blad annat genom 10 år på Xylem. Silvanos uppdrag blir på Grundfos som ansvarig säljare inom Water Utility och Industry segmentet med fokus på södra Sverige.

Martin Wehmhörner började tidigare i år också som VVS-säljare hos Grundfos. Martin tillhör region Öst vilket geografiskt innebär norra Stockholm med omnejd. Han har arbetat med teknisk försäljning sedan 1998, senast som utesäljare på Alfa Laval och Armatec med värmeväxlare och fjärrvärmecentraler mot kunder inom VVS-branschen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1