Elektronikproduktion | 06 september 2000

Mogul fortsätter expandera

Eskilstunakontoret kommer att specialisera sig på utveckling av applikationer för handhållna enheter, bl a Palm Pilot, Pocket PC och mobiltelefoner.
- Vi har inom koncernen lång erfarenhet av mobilt Internet, bl a har vi levererat lösningar till Gula Sidorna Nära Dig, Telias nya mobila positioneringstjänst och StepStones Wap-portal, säger Anders Linderson, VD Mogul Sweden.
Mogul Sweden har sedan tidigare ett kompetenscenter i Uppsala där man specialiserat sig på CTI-lösningar, dvs Computer Telephony Integration som integrerar telefoni, data och Internet. Nu fortsätter den geografiska utvidgningen i Mälardalen.
Ett skäl till att man öppnar ett kontor i Eskilstuna är att man vill förkorta restiderna för flera medarbetare i Mälardalen. Ett annat är närheten till högskolan i Eskilstuna.
Arbetet med att rekrytera ytterligare personal till kontoret pågår. Ansvarig för Eskilstunakontoret är Magnus A Karlsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1