Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 07 augusti 2002

i3 får order på set-top-boxar

i3 micro technology tecknar order för IP-TV med amerikanska General Dynamics. i3:s set-top-boxar installeras på hotellrum runt om i världen.
Kistaföretaget i3 micro technology, som utvecklar och marknadsför produkter för IP-TV och IP-telefoni, har tecknat en genombrottsorder med amerikanska General Dynamics Interactive, som är en del av General Dynamics.

Affären avser leverans av ett stort antal set-top-boxar för användning på hotellrum världen över. Ordern är initialt värd 2 miljoner dollar under 2002, med potential för betydligt högre ordervärde under 2003 och följande år. Leveransen av i3:s system startar under tidig höst i år till två hotell i USA.

Kontraktet är ett resultat av åtta månaders samarbete företagen emellan med målet att integrera i3:s digitala set-top-box, MoodT Box, med General Dynamics IntrigueSM Multimedia System.

Lösningen som i3 och General Dynamics erbjuder gör det möjligt för hotellgäster att beställa video-on-demand med DVD-kvalitet och höghastighetsinternet genom TV-apparaten eller genom att ansluta en bärbar dator till i3:s set-top box. Hotellgästerna har också möjlighet att e-shoppa och ta del av andra hotelltjänster genom Intrigue-systemet.

- För oss är denna affär ett stort genombrott av två anledningar. För det första är detta vår största order hittills och för det andra får vi med denna affär möjlighet att visa upp våra produkter för hundratusentals internationella användare, säger Hans Holmberg, VD för i3 micro technology.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2