Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexander fediachov dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 oktober 2016

Norbit får stororder på tulltaggar

Det norska EMS-bolaget Norbit har fått en order som gäller för elektroniska tulltaggar.
Norbit har tecknat ett nytt ramavtal med NPRA (norska ovägverket) för leverans av elektroniska vägtullstaggar för nästa fyraårs-period.

Norbit har levererat elektroniska vägtulltaggar till det norska Autopass-systemet i mer än 10 år. Bolaget skriver att de levererat 2,5 miljoner Autopass-taggar totalt och att bolaget har en varumärkesandel som överstiger 70 procent inom sektorn, där den återstående delas mellan Q-free och Kapsch. Den nya ramavtalet har ett potentiellt värde på mer än 10 miljoner euro.

- Vi är stolta över att vara marknadsledande inom denna mycket konkurrensutsatta marknad. Vår industriella vertikala integration av stora volymer med automatiserad tillverkningskapacitet lönar sig, säger koncernchef Per Jørgen Weisethaunet.

Norbit tillverkar taggarna i sin egen fordonscertifierade EMS-verksamhet som bland annat också är en tier 2-leverantör av diverse elektronik för kommersiella fordon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2