Elektronikproduktion | 06 september 2000

Smarteq fokuserar på produktutveckling

Som ett led i denna fokusering outsourcar företaget produktion, montering, packning och skeppning av företagets produkter till Hallberg-Sekrom Fabriks AB. Det framgår av ett pressmeddelande.
Sedan tidigare är stora delar av produktionen utlagd på underleverantörer för att uppnå så stor flexibilitet som möjligt i produktionen vad avser volym och snabbhet
"Det här ger oss möjlighet att koncentrera våra ansträngningar på utveckling av nya produkter som ligger i teknikens framkant samt att marknadsföra och sälja dessa i stora delar av världen", säger Smarteqs VD Jonas Svensson.
Smarteq utvecklar produkter och system inom tre affärssegment: Mobile (Handsfreeprodukter och Antennprodukter), Telematik (Positioneringsprodukter, M-2-M-produkter och Fleetmanagementprodukter) och Automotive (Inbyggnadsantennsystem gentemot fordonsindustrin).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2