Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yaskawa Elektronikproduktion | 26 oktober 2016

Yaskawa investerar i nytt tillverkningscentrum för robotar i Europa

PÄ grund av tillvÀxten för den globala robotmarknaden kommer Yaskawa utöka sin produktionskapacitet och, utöver befintliga produktionsanlÀggningar i Japan och Kina, öppna en ny robotfabrik.
PÄ grund av den starka efterfrÄgan pÄ Yaskawas robotar i Europa och EMEA-regionen har den japanska tillverkaren av automationskomponenter och industrirobotar beslutat att inrÀtta en tredje produktionsanlÀggning i Europa.

Efter en undersökning av var det Àr bÀst bygga den nya anlÀggningen beslutade Yaskawa Europe att göra investeringen i Slovenien. Förhandlingarna om den specifika platsen Àr pÄ god vÀg och förvÀntas slutföras inom kort, sÀger företaget i ett pressmeddelande.

"Yaskawa har kontinuerligt utökat sin nÀrvaro i Europa under de senaste Ären. Utöver de redan befintliga europeiska produktionsanlÀggningarna dÀr servodrifter, frekvensomriktare, controllers och vindgeneratorer tillverkas, kompletterar vi vÄr lokala produktionskapacitet för robotproduktlinjer med den nya fabriken", sÀger Manfred Stern, vd Yaskawa Europe och Corporate vice preseident, Yaskawa Electric.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1