Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jackie egginton dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 november 2016

Obducat får order från IOM

Obducats dotterbolag Solar-semi GmbH har fått en order från IOM, Leipzig i Tyskland, avseende leverans av ett Quickstep QS W 300 SM Mask Cleaner system.
Quickstep-systemet kommer att installeras i renrummet vid Fysiska Institutionen vid IOM i Leipzig. IOM utför tvärvetenskaplig, applikationsinriktad basforskning inriktad på interaktion mellan strålning och materia. Kärnkompetensen hos IOM utgörs av modifiering och utveckling av funktionella adaptiva ytor, inkluderande tunnfilmer, tillsammans med analys av dessa. För ändamålen används olika högteknologiska metoder och specialtekniker baserade på jon-, elektron- och laserstrålar såväl som plasmateknik.

Ordervärdet uppgår till ca 1,8 miljoner kronor. Quickstep-systemet är planerat att levereras under första kvartalet 2017.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-27 00:02 V9.5.0-2