Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 december 2016

myFC skriver kinesiskt mångmiljonavtal

Svenska myFC och Kinas mobildistributör Telling Communication har tecknat ett tvÄÄrigt försÀljnings- och distributionsavtal för
brÀnslecellsladdaren JAQ.
Om hela leveransplanen, som löper frÄn början av 2017 till slutet av 2018, genomförs Àr affÀren vÀrd cirka 430 miljoner kronor. Telling har kunder som China Mobile och China Unicom, tvÄ av de största mobiloperatörerna i vÀrlden.

- Intresset för grön mobil energiteknik Àr stort i Kina, och förstÄelsen för dess potential Àr hög. Det Àr sjÀlvklart oerhört tacksamt att vara det enda bolaget i vÀrlden som kan erbjuda en mycket liten och kraftfull brÀnslecell med ett vattenbaserat brÀnsle, sÀger Björn Westerholm, vd pÄ myFC.

- Det Àr spÀnnande att vara den första stora distributören av brÀnslecellsbaserade mobilladdare i inte bara Kina, utan ocksÄ i hela vÀrlden. Vi rÀknar med utrullning i stor utstrÀckning genom vÄrt vÀlorganiserade nÀtverk. Detta Àr ocksÄ i linje med vÄr affÀrsstrategi, att frÀmja miljövÀnliga och mer innovativa teknologier, sÀger Y Tang, Chef för mobiltillbehör pÄ Telling Communication.

Avtalet Àr resultatet av myFC:s etablering i Kina tidigare i Är, dÄ myFC tillsammans med det kinesiska investmentbolaget Novel Unicorn, startade samriskföretaget myFC Asia och dÀrmed myFC China.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2