Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 december 2016

Jörgen Lantto ny i myFC

Fingerprint-veteranen Jörgen Lantto Àr pÄ vÀg in i brÀnslecellsbolaget myFC:s styrelse.
Valberedningen samt styrelsen i myFC har meddelat att de under den extra bolagsstÀmman den 21 december 2016, kommer att bitrÀda förslaget att vÀlja in Jörgen Lantto som ny ledamot i myFC. tyrelsen bitrÀder Àven förslaget om att emittera högst 263 158 aktier genom en riktad nyemission till Jörgen Lantto, vilket innebÀr en ökning av aktiekapitalet om högst 15 389,36 kronor med avvikelse frÄn aktieÀgarnas företrÀdesrÀtt, varigenom bolaget tillförs 5 miljoner kronor kronor före emissionskostnader.

Jörgen Lantto var senast vd för Fingerprint Cards AB. Utöver detta har han en lÄng bakgrund i telekomindustrin, mestadels inom Ericssonkoncernen.

– Jag Ă€r mycket glad över att myFCs valberedning och styrelse föreslĂ„r mig att ingĂ„ i styrelsen för myFC Holding AB. myFC har under lĂ„ng tid utvecklat en teknologi som har potential att hjĂ€lpa konsumenten att fĂ„ stĂ€ndig tillgĂ„ng till strömförsörjning i sina smartphones och andra enheter, och dĂ€rigenom Ă€ven bidra till ett hĂ„llbart samhĂ€lle. Jag ser verkligen fram emot att stötta myFCs ledning för att möjliggöra en global expansion av bolaget, dess teknologi och produkter, med ambition att skapa Ă€nnu ett ledande svenskt teknologibolag i en sann global marknad, sĂ€ger Jörgen Lantto.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2