Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 december 2016

National Instruments i samarbete med IBM

National Instruments meddelar att SparkCognition ska samarbeta med NI och IBM i testbĂ€dden ”Condition Monitoring and Predictive Maintenance Testbed” under överinseende av branschorganisationen Industrial Internet Consortium, IIC.
MÄlet med samarbetet Àr att leverera teknik och information som friktionsfritt kan bytas ut mellan olika system. Detta för att skapa bÀttre metoder att hantera och förlÀnga livet pÄ Äldrande maskiner i den tunga industrin, för kraftgenerering, inom processindustrin och i en rad andra industrisektorer.

NI:s öppna och mjukvarucentrerade plattform utgör grunden i testbĂ€dden ”Condition Monitoring and Predictive Maintenance Testbed” som anvĂ€nder maskininlĂ€rning. SparkCognitions bidrar med en kognitiv analysmetod för att proaktivt undvika ovĂ€ntade utmattningsskador i maskinerna eller fel i kritisk utrustning. Genom att förbĂ€ttra systemets kapabilitet via avancerad förstĂ„else av maskinernas hĂ€lsotillstĂ„nd och dĂ€rmed upptĂ€cka de Ă„tgĂ€rder som behöver göras. Dessa förmĂ„gor hjĂ€lper till att förbĂ€ttra effektiviteten och sĂ€kerheten i verksamheten samt sĂ€nker underhĂ„llskostnaderna, skriver parterna.

“IIoT ger en enorm mĂ€ngd sensorer i industrin och massiva datamĂ€ngder som samlas in frĂ„n maskiner. Samarbetet mellan NI och SparkCognition gör det möjligt att pĂ„ ett intelligent sĂ€tt bearbeta den komplexa datamĂ€ngden och generera vĂ€rdefulla kunskaper, sĂ€ger Stuart Gillen, ansvarig för affĂ€rsutveckling pĂ„ SparkCognition.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2