Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© waystream Elektronikproduktion | 09 december 2016

Waystream får nya order till ett värde om 8-10 miljoner kronor

Waystream, som utvecklar digital infrastruktur så som switchar och routrar för fiberbaserade bredbandsnät, har via sin partner NetNordic AB i Sverige fått tre nya ordrar för accessutrustning.
Det totala ordervärdet för dessa tre ordrar beräknas ligga mellan åtta och tio miljoner kronor.

Accessutrustningen, i form av ASR6000 som är en lager 3 Gigabit ethernet accessswitch, börjar levereras under december månad i år och resterande under 2017.

Det är de befintliga kunderna Fibra AB, som driver stadsnäten i kommunerna Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar och Arboga samt Sundbybergs Stadsnät och Affärsverken i Karlskrona som kommer använda Waystreams produkter i dels pågående nybyggnation av fibernät, dels i uppgraderingar till Gigabit.

– Det är alltid glädjande att får utökat och förnyat förtroende från våra kunder. Tillsammans med NetNordic ska vi säkerställa att invånarna i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar, Arboga, Karlskrona och Sundbyberg får ett snabbt och säkert bredband med fokus på bästa möjliga upplevelse, säger Johnny Hedlund, vd på Waystream.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2